ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Σλόβαν Μπρατισλάβας - Νταντάλκ

Δείτε το προφίλ των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντάνταλκ  για τα playoffs του Europa League σε περίπτωσή που οι Θεσσαλονικείς αποκλειστούν από τον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Σλόβαν Μπρατισλάβας - Νταντάλκ

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τον Άγιαξ (6/8,20:00 OPEN TV) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa League μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντάνταλκ.

Το προφίλ της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν Μπρατιοσλάβας αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, από τη βοσνιακή Σουτιέσκα στα πέναλτι. Συνέχισε στον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Εκεί απέκλεισε την Φερονικέλι από το Κόσσοβο με δύο νίκες (2-1 και 2-0). Έχει έδρα το «Τεχελνέ Πόλε» (25.000). Προπονητής της είναι ο Γιαν Κοζάκ, που στο παρελθόν έχει παίξει στη Λάρισα. Στο ρόστερ της ανήκει ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Τζοβάρας από τον «Δικέφαλο του Βορά».

Το προφίλ της Ντάνταλκ.

Η Ντάνταλκ είναι πρωταθλήτρια Ιρλανδίας. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε την λετονική Σκόντο Ρίγα στα πέναλτι. Στο δεύτερο όμως αποκλείστηκε με ισοπαλία 1-1, και ήττα 3-0 από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν Καραμπάγκ . Έχει έδρα το «Όριελ Παρκ» (4.500 θεατών). Προπονητής της είναι ο Βίνι Περθ ενώ δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο όνομα που να ξεχωρίζει στις τάξεις της.