Αυστριακός διαιτητής στο Λέγκια - Ατρόμητος

Ο Αυστριακός διαιτητής Μανουέλ Σιτενγκρούμπερ ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για τον αγώνα του Ατρομήτου κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League

Αυστριακός διαιτητής στο Λέγκια - Ατρόμητος

Ο Μανουέλ Σιτενγκρούμπερ είναι ο διαιτητής που όρισε η ΟΥΕΦΑ για την προσεχή αναμέτρηση της Λέγκια Βαρσοβίας με τον Ατρόμητο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Πολωνία την Πέμπτη (08/08, 22.00 ώρα Ελλάδας) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στον συγκεκριμένο γύρο της διοργάνωσης, ενώ ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 Αυγούστου στη χώρα μας.

Βοηθοί του Αυστριακού ρέφερι για το ματς στην Πολωνία θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρόλαν Μπράτνε και Ρόμπερτ Σταϊνάχερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης αυστριακός, Κρίστοφερ Γκέγκερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιτενγκρούμπερ είναι διεθνής από το 2014 και έχει διαιτητεύσει μόλις δύο παιχνίδια στους ομίλους του Europa League, ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα βρεθεί σε αγώνα ελληνικής ομάδας.