Πρόκληση με «διπλό» κέρδος οι αγώνες με τη Λέγκια

Η Ντουνάισκα Στρέντα αποτελεί παρελθόν και ο Ατρόμητος πλέον εστιάζει στους Πολωνούς αλλά και στον διακαή πόθο του. 

Πρόκληση με «διπλό» κέρδος οι αγώνες με τη Λέγκια

Αφού λοιπόν κατάφερε να περάσει από το εμπόδιο της Ντουνάισκα Στρέντα, ο Ατρόμητος κοιτάζει πλέον την επόμενη ημέρα στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Τα περσινά παθήματα έγιναν μαθήματα και στο Περιστέρι είναι αποφασισμένοι να πάνε μακρυά τη... βαλίτσα!

Επόμενος αντίπαλος και σίγουρα πιο δυνατός, η Λέγκια Βαρσοβίας. Μία ομάδα με ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο δεν διαθέτει πλέον την αίγλη του παρελθόντος. Και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο το όνομα της στα δυτικά προάστια.

Εννοείται πως το φαβορί στις αναμετρήσεις του γ' προκριματικού γύρου στο Europa League, θα είναι οι Πολωνοί αλλά στον Ατρόμητο ήδη έχουν αρχίσει και προσεγγίζουν με σοβαρότητα τα ματς. Άλλωστε, αυτό οφείλει να κάνει το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου. Μάλιστα, αν καταφέρει και πάρει το εισιτήριο θα βγει διπλά κερδισμένος.

Αρχικά γιατί θα έχει κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα και θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στη διοργάνωση που θα μπει στους ισχυρούς και εν συνεχεία το τελευταίο εμπόδιο για τους ομίλους δεν θα είναι σίγουρα μεγαθήριο. Και μην ξεχνάμε πως μέχρι στιγμής η τύχη «χαμογελάει» στους «κυανόλευκους».

Μη γελιόμαστε, στο Περιστέρι ο διακαής πόθος του κόσμου και του οργανισμού που λέγεται Ατρόμητος, δεν είναι άλλος, από την είσοδο του στη φάση των ομίλων. Είναι λοιπόν η στιγμή, να δείξουν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, να φορέσουν τα «καλά» τους και να αρπάξουν την ευκαιρία από τα... μαλλιά.