ΑΕΛ Λεμεσού - Άρης 0-1: Μεγάλη πρόκριση και τώρα... Μόλντε! (vids)

Ο Άρης νίκησε 1-0 την ΑΕΛ Λεμεσού στην Κύπρο και σε συνδυασμό με το 0-0 στο "Κλ. Βικελίδης" προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μόλντε.

ΑΕΛ Λεμεσού - Άρης 0-1: Μεγάλη πρόκριση και τώρα... Μόλντε! (vids)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθώς μόλις στο 12ο λεπτό ο Ιντέγε ανατράπηκε από τον Βοζίνια και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ζόρζε Σόουζα, υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντιγκινί δεν αστόχησε δύο λεπτά αργότερα (14') και έκανε το 1-0 για τον Άρη.

VIDEO: Τα highlights του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού - Αρης 0-1

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 24'. Ο Ιντέγε έκανε το πλασέ στην κίνηση, ύστερα από πάσα του Λάρσον, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό, αλλά ο Βοζίνια απέκρουσε εντυπωσιακά με διπλή προσπάθεια!

Σε ένα δυναμικό από μαρκαρίσματα πρώτο ημίχρονο (5 κίτρινες κάρτες), η ΑΕΛ Λεμεσού έχασε την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, καθώς στο 37' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Ν. Τεϊσέιρα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Βροντερό «παρών» από τους φίλους του Άρη στη Λάρνακα (vid)

Ο Άρης μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να "τελειώσει" την πρόκριση και στο 52', έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2. Ο Ιντέγε βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Σούντγκρεν, αλλά ο Βοζίνια έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Κουέστα ενήργησε εντυπωσιακά τόσο στο 65' σε σουτ του Γκαζαριάν, όσο και στο 81' σε κεφαλιά του Κάρλος.

Ολα έγιναν πιο εύκολα για τον Άρη στο 83', λεπτό στο οποίο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκοντάλ.

Με Μόλντε ο Άρης!

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ (Kέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα (65’ Ζαρτζίνιο), Γκαζντανιάγκα, Γκοντάλ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γουίλερ (52’ Αβραάμ), Γκαζαριάν, Χουράδο (52’ Ιβάν Κοέλιο)

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (68’ Σάσα), Λάρσον (61’ Τόνσο), Ιντέγε (86’ Μαρτίνες)