Europa League: Η αποστολή του Ατρόμητου στη Σλοβακία

Με 21 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Ατρόμητου με προορισμό την Μπρατισλάβα για το παιχνίδι (25/07) κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα στο Europa League

Europa League: Η αποστολή του Ατρόμητου στη Σλοβακία

Με προορισμό την Μπρατισλάβα αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Ατρόμητου.

Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (25/07) την Ντουνάισκα Στρέντα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του 21 από τους 24 παίκτες που έχει δηλώσει η ομάδα του Περιστερίου στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Εκτός έμειναν οι Κωτσόπουλος, Νταβιώτη και Σάνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Βέλλιου που ταλαιπωρείται από μια ίωση με στομαχικές διαταραχές και προφυλάχθηκε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της χρονιάς.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης»