Αναστασίου: «Έτοιμοι για την πρόκληση, θέλουμε ένα αριστερό μπακ»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει των ματς με την Ντουνάιτσκα Στρέντα, ενώ τόνισε ότι ρόστερ θα κλείσει με την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Αναστασίου: «Έτοιμοι για την πρόκληση, θέλουμε ένα αριστερό μπακ»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στα «Νέα» και αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ατρομήτου, στον αριστερό μπακ που χρειάζεται η ομάδα και στα ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ετοιμότητα του Ατρομήτου: «Το βασικό είναι να πιστεύεις. Να έχεις πίστη για να πετύχεις τον στόχο σου. Σίγουρα όμως χρειάζεται και τύχη στην περίοδο που βρισκόμαστε. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, δεν είμαστε στο επιθυμητό στάδιο. Ειδικά για εμάς, που σε σχέση με πέρυσι έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες. Έχουν έρθει και πολύ σημαντικοί, ποιοτικοί, απαραίτητοι. Αλλά σκεφτείτε ότι χτίζεται μία νέα ομάδα. Ούτε οι αντίπαλοι θα είναι έτοιμοι».

Για το αν η ομάδα του είναι φαβορί με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα: «Τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι νωρίς στη σεζόν και έχει αποδειχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν. Σημαντικό να είμαστε υγιείς και σε έναν βαθμό ετοιμότητας που να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί, όλοι είναι στο 50-50. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να τελειώνουμε καθαρό μυαλό τις φάσεις που θα δημιουργηθούν».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτή την πρόκληση (είσοδος στα πλέι οφ). Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει ευχάριστα πράγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για τις μεταγραφές: «Αναζητούμε μόνο ένα αριστερό μπακ. Νομίζω πως κατά τ' άλλα υπάρχει πληρότητα».