Europa League: Η Ντούναϊσκα Στρέντα στον δρόμο του Ατρόμητου

Η Ντούναϊσκα Στρέντα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην παράταση με την Κρακόβια στην Πολωνία και θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Europa League: Η Ντούναϊσκα Στρέντα στον δρόμο του Ατρόμητου

Η Ντούναϊσκα Στρέντα είναι τελικά η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο σύλλογος από την Σλοβακία αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην παράταση με την Κρακόβια στην Πολωνία στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και ήταν αυτή που πήρε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Έπειτα από το 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Σλοβακία, η Κρακόβια κατάφερε να προηγηθεί σήμερα στην έδρα της από το δεύτερο μόλις λεπτό με το τέρμα που σημείωσε ο Ραφαέλ Λόπες. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη…

Η Ντούναϊσκα Στρέντα με γκολ του Ρονάν στο 47’ έφτασε το 1-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και στο 94’ της παράτασης πέτυχε το 1-2 με τον Ραμίρες.

Στο 122’ της παράτασης η Κρακόβια έφτασε το 2-2 με τον Πίστσεκ, αλλά το τέρμα αυτό δεν της έφτανε για να αποσοβήσει τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση και η Ντούναϊσκα Στρέντα πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ντούναϊσκα Στρέντα αγωνίστηκε με τους Γιαντλίτσκα, Κόστμα, Σάτκα, Κρούζλιακ, Ντέιβις, Μ. Βίντα, Τσμέλικ (24’ Μπλάκμαν), Ρονάν, Καλμάρ (106’ Ταϊβό), Ντίβκοβιτς (120’ Μπεσκοροβαΐνι), Ραμίρες (99’ Κ. Βίντα).

Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι των δύο ομάδων: