«Σφήνα» Πογκμπά στο δίπολο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι στην 11αδα της χρονιάς!

 

Ο Γάλλος ήταν ο μοναδικός παίκτης, εκτός των δύο διεκδικητριών του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, παρών στους κορυφαίους 11 που ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας!

«Σφήνα» Πογκμπά στο δίπολο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι στην 11αδα της χρονιάς!

Η υπεροχή των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, στη φετινή Premier League, αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση από πλευρά της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας (PFA) της κορυφαίας 11αδας της χρονιάς.

Εκεί όπου οι «πολίτες» εκπροσωπούνται από 6 ποδοσφαιριστές τους, οι «κόκκινοι» από 4, ενώ ο μόνος που δεν ανήκει στους διεκδικητές του τίτλου είναι ο Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος παρότι ασχέτως έγινε αποδέκτης γκρίνιας από πλευράς των φίλων της ομάδας του επιβραβεύθηκε από τους συναδέλφους του για την μέχρι πρότινος ηγετική του παρουσία στην φρενήρη πορεία των «κόκκινων διαβόλων» μετά την αποπομπή Μουρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα την 11αδα της σεζόν απαρτίζουν οι Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Αλεξάντερ - Άρνολντ (Λίβερπουλ), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μανέ (Λίβερπουλ), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι).