Μπενφίκα - Άϊντραχτ 4-2: «Αετός» με χατ-τρικ ο Ζοάο Φέλιξ (highlights)

H Mπενφίκα με χατ-τρικ του Ζοάο Φέλιξ νίκησε 4-2 την Άϊντραχτ Φραγκφούρτης που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 20΄!

Μπενφίκα - Άϊντραχτ 4-2: «Αετός» με χατ-τρικ ο Ζοάο Φέλιξ (highlights)

Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε τρεις φορές αλλά οι αετοί της Μπενφίκα πήραν ισχνό προβάδισμα 4-2 από την ομάδα της Φραγκφούρτης που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 20΄λόγω αποβολής του Εντικά.

Ο 19χρονος άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπενφίκα που σημειώνει χατ-τρικ σε ευρωπαϊκό ματς μετά τον Αντόνιο Πατσέκο το 1992!

Η Άϊντραχτ απώλεσε το αήττητο που είχε στο Europa League, μετά από 14 παιχνίδια, αλλά τα γκολ των Ρέμπιτς και Πασιένσια της δίνουν ελπίδες για τη ρεβάνς.

Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε στο 21’ με πέναλτι αλλά ο Γιόβιτς στο 40΄ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθησαν τρία γκολ από τους Ζοάο Φέλιξ (43΄, 54) Ρούμπεν Ντίαζ (50΄). Ο Πασιέντσια μείωσε 4-2 στο 74΄.

Μπενφίκα (Μπρούνο Λάγκε): Βλαχοδήμος, Κόρτσια (66’ Πίτσι), Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Σάμαρης (85’ Ζίφκοβιτς), Ράφα Σίλβα (60’ Σεφέροβιτς), Ζέντσον, Τσέρβι, Ζοάο Φέλιξ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ, Άμπραχαμ, Χίντερεγκερ, Εντικά, Χασέμπε, Ντα Κόστα, Φερνάντες, Ρόντε (85’ Γκατσίνοβιτς), Κόστιτς, Γιόβιτς (60’ Ντε Γκουζμάν), Ρέμπιτς (68’ Πασιένσια).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: