Επίσημο: Καπαρός αντί Ματσίν στη Σεβίλλη

Ο αποκλεισμός από τη Σλάβια Πράγας έφερε αλλαγή... φρουράς στον πάγκο της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Επίσημο: Καπαρός αντί Ματσίν στη Σεβίλλη

Η ελεύθερη πτώση της Σεβίλλης σε όλες τις διοργανώσεις τους τελευταίους μήνες συνεχίστηκε με... κρότο και στους «16» του Europa League, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού με «θύτη» τη Σλάβια Πράγας.

Αυτή η εξέλιξη επέφερε ανακατατάξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Πάμπλο Ματσίν να αποχωρεί από την άκρη του πάγκου δίνοντας τη θέση του σε έναν παλιό γνώριμο, τον Χοακίν Καπαρός.

Ο 63χρονος πλέον τεχνικός είχε εργαστεί με επιτυχία στον πάγκο των Σεβιγιάνων την περίοδο 2000-2005, ενώ διατέλεσε υπηρεσιακός προπονητής και την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ο Καπαρός παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή (15/3) από τον πρόεδρο του κλαμπ Χοσέ Κάστρο Καρμόνα, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Σεβίλλης επισήμανε:

«Είναι μια περίεργη στιγμή για τον σύλλογο, όμως η Σεβίλλη τα καταφέρνει πάντα. Υποδέχομαι με ενθουσιασμό αυτή την πρόκληση, με μεγάλη επιθυμία. Έχω εμπιστοσύνη στο κλαμπ. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι».

Το tweet της Σεβίλλης για την πρόσληψη Καπαρός: