Υπόκλιση και από Βέρμπιτς στον Ολυμπιακό!

Άλλο ένα στέλεχος της Ντιναμό Κιέβου παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος!

Υπόκλιση και από Βέρμπιτς στον Ολυμπιακό!

Από τους πρωταγωνιστές για την Ντιναμό Κιέβου και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ο Σλοβένος εξτρέμ της ουκρανικής ομάδας, ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος είχε καλή απόδοση και στο Καραϊσκάκη και στο Ολιμπίσκι.

Ο Βέρμπιτς ανέβασε ένα ποστ στους λογαριασμούς του στα social media και αναφέρθηκε στη σημασία της πρόκρισης για την Ντιναμό, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους. Ήταν ένας ακόμη άνθρωπος της ουκρανικής ομάδας μετά τον πρόεδρό της και τον προπονητή της που παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Ντιναμό στο δεύτερο ημίχρονο του επαναληπτικού.

«Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να κουραζόμαστε. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ξοδέψω πολύ ενέργεια επειδή συχνά γύριζα στην άμυνα τρέχοντας για να καλύψω τα κενά. Έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις. Ήταν όμως μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας μέσα στο 2019».