Τρια γκολ, όλα από το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού για τη Ντιναμό (vids)

Η αχίλλειος πτέρνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ομάδα του Κιέβου.

Τρια γκολ, όλα από το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού για τη Ντιναμό (vids)

Η Ντιναμό Κιέβου δεν ήταν -σε γενικές γραμμές και κατά γενική ομολογία- καλύτερη ως ομάδα από τον Ολυμπιακό. Φαίνεται όμως ότι τόσο στον αγώνα του Γεώργιος Καραϊσκάκης, όσο και χθες στο Κίεβο βρήκε την αχίλλειο πτέρνα των «ερυθρόλευκων».

Οι Ουκρανοί ουσιαστικά στα δύο ματς έκαναν έξι καλές ευκαιρίες αλλά οι μισές από αυτές ήταν γκολ. Τα τρία τέρματα που πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό ήρθαν όλα από τον ίδιο χώρο. Δηλαδή, το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Χθες, ο Σολ βρέθηκε ανάμεσα σε Σισέ και Μεριά, σχεδόν στη μικρή περιοχή και πλάσαρε για να στείλει την Ντιναμό στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο πρώτο ματς, κόντρα στη ροή του αγώνα η Ντινάμο ισοφάρισε στην πρώτη της επίθεση στο ματς, στο 27' με τον Μπουγιάλσκι. Πλάσαρε ανενόχλητος από το σημείο ανάμεσα στη βούλα του πέναλτι και τη μικρή περιοχή.

Στο ίδιο ματς, οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με ένα έξοχο γκολ του Βέρμπιτς στο 90', ένα μέτρο πριν από το σημείο του πέναλτι, ακριβώς στην ευθεία της εστίας, με την άμυνα να τον... κοιτά.