Ο Μασούρας τον άλλαξε, αλλά... (η κριτική των παικτών)

Ο Γιώργος Μασούρας άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στην επανάληψη. Καλοί στο πρώτο Φορτούνης, Χασάν, Ποντένσε, στο δεύτερο ανέβηκαν οι αμυντικοί.

Ο Μασούρας τον άλλαξε, αλλά... (η κριτική των παικτών)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου και τον άδοξο αποκλεισμό της ομάδας.

ΖΟΖΕ ΣΑ: Δεν είχε ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, ενώ έκανε σωτήρια απόκρουση στο τέλος του πρώτου μέρος στην ευκαιρία με τον Σολ.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Έδωσε πολλές μάχες, έκανε ανεβάσματα και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις με τις σέντρες του, αλλά συνήθως δεν τα κατάφερνε. Καλή προσπάθεια αλλά όχι αρκετή.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Ήταν καθοριστικές οι περιπτώσεις που βρέθηκε σε πολύ καλές θέσεις για σέντρες ή γυρίσματα στους συμπαίκτες του και δεν το έκανε σωστά. Κυρίως στο πρώτο μέρος, αλλά και στην επανάληψη.

ΜΕΡΙΑ: Πολύ κακό πρώτο μέρος, με λάθη στα μαρκαρίσματα και κακή αντίδραση στη φάση του γκολ όταν έχασε στην αρχή της τον Σολ. Βελτιώθηκε πολύ στην επανάληψη.

ΣΙΣΕ: Το ίδιο με τον Μεριά. Εκτός θέσης σε αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος και με πολύ κακές αποκρούσεις. Ανέβηκε στο δεύτερο και γι΄αυτό ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε φάσεις, αφού οι αμυντικοί του ήτνα πιο προσεκτικοί.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Πολύ κουρασμένος από τα σερί ματς και χωρίς καθαρό μυαλό. Έκανε αρκετά λάθη και ίσως έπρεπε να αντικατασταθεί αυτός αντί του Μπουχαλάκη.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν φαινόταν πολύ αλλά τουλάχιστον δεν έχανε την μπάλα. Στο δεύτερο άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες και να μπαίνεισ το ματς, όμως ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Εξαιρετικές κινήσεις στο πρώτο μέρος και συμμετοχή στις περισσότερες προσπάθειες απειλής της ομάδας. Δεν μπόρεσε να έχει επαφή με το σουτ, κάτι που συνέβη μια φορά στο δεύτερο μέρος. Θα έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος, με την ομάδα να τον χρειάζεται στην όλα για όλα αντεπίθεση.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολύ καλό ξεκίνημα με συνεργασίες και γρήγορο παιχνίδι. Μετά άρχισε να μπλέκεται, να καθυστερεί σε τελικές προσπάθειες και να χάνει την ηρεμία του. Κάτι που μέτρησε επιθετικά για την ομάδα.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Ξεκίνησε με κέφι αλλά γρήγορα το έχασε, Βοηθούσε αμυντικά στην δεξιά πλευρά, αλλά δημιουργικά δεν πρόσφερε κάτι. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΧΑΣΑΝ: Ήταν πολύ μαχητικός και έπαιζε για την ομάδα στο πρώτο μέρος κερδίζοντας κεφαλιές και διεκδικήσεις. Στο δεύτερο δεν είχε τόσο καλή παρουσία, όμως ήταν στις φάσεις της ομάδας με τη δική του ευκαιρία και την μπαλιά σε αυτή του Γκερέρο. Από τους καλύτερους σε μεγάλα κομμάτια του ματς.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί όταν μπήκε αλλαγή, αλλά γρήγορα βρήκε καλό ρυθμό, έκλεβε μπάλες και δημιουργούσε κινδύνους. Μπορούσε να σκοράρει με μια κεφαλιά, έστρωσε έτοιμο γκολ στον Χασάν, γενικά ήταν πολύ καλός.

ΝΑΤΧΟ: Θέλησε να περάσει κάποιες κάθετες πάσες και να οργανώσει το ματς, έχασε ορισμένες μονομαχίες και βγήκαν σε αντεπιθέσεις οι γηπεδούχοι. Προσπάθησε για το κάτι παραπάνω αλλά δεν ήταν εύκολο έτσι όπως είχε γίνει το παιχνίδι.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Μπήκε αποφασιστικά και πήρε κίτρινη για φάουλ πριν ακουμπήσει την μπάλα. Έτρεξε όπως πάντα και είχε την ευκαιρία να σκοράρει από την πάσα του Χασάν, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόικο και να ξαναβάλει την ομάδα στην τροχιά της πρόκρισης.