Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Γκερέρο: «Τεράστια ευκαιρία να προκριθούμε»

Ο Ισπανός επιθετικός στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τη Ντιναμό μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Γκερέρο: «Τεράστια ευκαιρία να προκριθούμε»

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχώρησε από την Αθήνα για το Κίεβο η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με τη Ντιναμό και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Ουκρανία τόνισε:

«Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς και μια τεράστια ευκαιρία για να προκριθούμε στην επόμενη φάση μιας σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τον τρόπο που τελείωσε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αισθανόμαστε πανέτοιμοι, για να κάνουμε στο Κίεβο ακόμα ένα βήμα».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε: «Νομίζω πραγματικά ότι το παιχνίδι μας εδώ δεν πήγε άσχημα, ωστόσο στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ. Αυτό πρέπει να προσέξουμε και εκεί. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την άμυνά μας και σίγουρα θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι όλοι από την ομάδα έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα για να μη δεχθούμε γκολ. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε παίκτης στον Ολυμπιακό έχει την ποιότητα και τις ευκαιρίες να σκοράρει».