Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η τιμωρία του Καμαρά και οι τρεις τραυματισμοί υποχρεώνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο «Ολιμπίσκι».

Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Τα χέρια του Μαρτίνς δεν θα πούμε ότι είναι δεμένα ως προς το αν έχει ή δεν έχει εναλλακτικές επιλογές. Σίγουρα όμως μπορούμε να αναφέρουμε ότι το θέμα της ενδεκάδας το έχει λίγο – πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό του αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει στη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου στο Κίεβο.

Μετρημένα κουκιά είναι η ενδεκάδα. Από τη μία οι τραυματισμοί των Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Λάζαρου. Από την άλλη η τιμωρία του Καμαρά και οι αποκλεισμοί από την ευρωπαϊκή λίστα των Αβραάμ και Σολδάνο.

Κατά συνέπεια ο Μαρτίνς δεν έχει κάποιον “πονοκέφαλο” για το ποιους θα επιλέξει για την ενδεκάδα. Ένα ερωτηματικό υπάρχει και αυτό έχει να κάνει με το αν θα παίξει ο Ζιλ Ντίας που προέρχεται από έναν μικροτραυματισμό ή ο Μασούρας στο ένα “φτερό” της επίθεσης. Φαβορί παραμένει ο Πορτογάλος.

Κατά τ' άλλα, ο Σα θα είναι στα γκολπόστ, με τους Τοροσίδη (δεξιά), Σισέ, Μεριά και Τσιμίκα (αριστερά) στην άμυνα. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο χαφ, στις δύο πτέρυγες της επίθεσης ο Ποντένσε και πιθανότατα ο Ζιλ Ντίας, ο Φορτούνης φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει και στην κορυφή θα είναι ο Αχμέντ Χασάν.