Ετοιμάζει Μασούρα ο Μαρτίνς

Ο 25χρονος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τη Ντιναμό.

Ετοιμάζει Μασούρα ο Μαρτίνς

Το γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός πως ο Φλεβάρης θα είναι ο πιο ζόρικος μήνας. Τα ματς με ΠΑΟΚ, Ντιναμό και ΑΕΚ ήταν όλα τα λεφτά και οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν αυτή τη σειρά με επιτυχία. Στο «Ολιμπίσκι» το βράδυ της Πέμπτης οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Στο σημερινό του φύλλο το ΦΩΣ σας έγραφε για την ενεργοποίηση του Γιώργου Μασούρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λάζαρου.

Ο 25χρονος εξτρέμ ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με τη Ντιναμό στο Κίεβο. Ο Μαρτίνς εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παίξει στα «φτερά» με τον Ποντένσε και τον Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος να σημειώσουμε πως ήταν εκτός 18άδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τον Μασούρα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Μαρτίνς και δεν είναι τυχαίο πως είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που μπήκε και έπαιξε πολύ γρήγορα μετά τη μεταγραφή του. Στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς ο Μασούρας είχε αγωνιστεί για τέσσερα λεπτά.