Μεριά βασικός, Βούκοβιτς εκτός!

Ο Τυνήσιος στόπερ θα πάρει τη θέση του Σέρβου αμυντικού στη ρεβάνς του Κιέβου. Ο Γιάγκος αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψει στην Ουκρανία.

Μεριά βασικός, Βούκοβιτς εκτός!

Ο Γιασίν Μεριά έκανε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ κατά κάποιο τρόπο μία «πρόβα» ενόψει Κιέβου. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο ντέρμπι με την «Ένωση», ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διήμερο αν θα καταφέρει να κάτσει έστω στον πάγκο στον αγώνα με την Ντιναμό στο «Ολιμπίσκι».

Τη θέση του λοιπόν θα πάρει ο Τυνήσιος στόπερ, ο οποίος έπαιξε με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο δεύτερο καλό ημίχρονο των «ερυθρολεύκων» και ετοιμάζεται να ξαναφορέσει φανέλα βασικού και το βράδυ της Πέμπτης (21/2, 22.00).

Η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ως στόπερ (στο 2-2 με την Ντιναμό έπαιξε δεξί μπακ) σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου στο 0-0 με την Μπέτις. Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι ο Τυνήσιος δεν έπαιξε φέτος για πρώτη φορά στο δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στην Ντιναμό.

Και στις 4 Οκτωβρίου στο εκτός έδρας ματς που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Μιλάνο, ο Μεριά μπήκε στο 78’ αντί του Τοροσίδη και κάλυψε τη δεξιά πλευρά.

Ως κεντρικός αμυντικός πάντως θα παίξει βασικός για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από πέντε μήνες, μετά από την λευκή ισοπαλία με τους Ανδαλουσιάνους στο Καραϊσκάκη.