Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Δεν προπονείται στο «Ολιμπίσκι» ο Ολυμπιακός

Την ερχόμενη Τετάρτη φεύγει για την Ουκρανία η αποστολή των Πειραιωτών που δεν θα κάνει προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί το ματς.

Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός: Δεν προπονείται στο «Ολιμπίσκι» ο Ολυμπιακός

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό η ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου στο Στάδιο Ολιμπίσκι. Την ερχόμενη Πέμπτη οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο τους στη φάση των «16» με το 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης» να δίνει προβάδισμα στους Ουκρανούς.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για το Κίεβο την ερχόμενη Τετάρτη στις 15:00. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πως ο Ολυμπιακός επέλεξε να μην προπονηθεί στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την ουκρανική ομάδα. Σε αντίθεση με ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα σε όλα του τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί την παραμονή του ματς στις 10:30 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και δεν πατήσει το «Ολίμπισκι».

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπο στο Στάδιο που θα γίνει το ματς. Εκ μέρους των Πειραιωτών θα μιλήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.