«Δεν λέει τίποτα το 2-2, η πρόκριση θα κρινόταν ούτως ή άλλως στο Κίεβο»

Οι Αλεκσάντρ Χάτσκεβιτς και Φραν Σολ μίλησαν στο σάιτ της UEFA για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων.

«Δεν λέει τίποτα το 2-2, η πρόκριση θα κρινόταν ούτως ή άλλως στο Κίεβο»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς, σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της UEFA, ανέφερε πως και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης και ότι η ομάδα του έπαιξε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φραν Σολ έκανε επίσης δηλώσεις, σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι καλός επιθετικά και πως το σκορ του πρώτα αγώνα τους δίνει προβάδισμα.

Οι δηλώσεις του Χάτσκεβιτς: «Το αποψινό αποτέλεσμα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, η πρόκριση θα κρινόταν ούτως ή άλλως στο Κίεβο. Ναι, είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία και το σκορ, αλλά και πάλι πιστεύω πως οι πιθανότητες πρόκρισης και για τις δύο ομάδες είναι 50-50. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου, μετά το γκολ που δεχθήκαμε στα πρώτα λεπτά. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και κολλήσαμε στο πλάνο μας. Είπα στους παίκτες μου να παίξουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο».

Οι δηλώσεις του Σολ: «Μετά από ένα κενό δύο μηνών, είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το ανταγωνιστικό επίπεδο για 90 λεπτά, αλλά το προπονητικό μας τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά είναι περίπλοκο, δεν έχουμε προκριθεί ακόμα. Σήμερα αποδείχθηκε πως ο Ολυμπιακός επιτίθεται πολύ καλά. Το σκορ αυτό μας βάζει σε θέση φαβορί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να φτιάξουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Κίεβο».