Τα πρώτα παιχνίδια για τους «32» του Europa League

Βραδιά Europa League σήμερα Πέμπτη(14/2) με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «32» να διεξάγονται απόψε στις 19:55 και στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Τα πρώτα παιχνίδια για τους «32» του Europa League

Tο ματς Ολυμπιακός-Ντιναμό Κίεβου ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων για την φάση των «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι», καλούνται απόψε να φορέσουν ξανά το ευρωπαϊκό τους κοστούμι και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του θεσμού, στο γεμάτο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Μαρτίνς φέτος έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις στη διοργάνωση και έχει κρατήσει αήττητο το γήπεδό της. Επομένως με σύμμαχο την έδρα και τον κόσμο που έχει κάνει sold out θα προσπαθήσει να πάρει μια καθαρή νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να αποδείξει ότι η εικόνα στην Τούμπα ήταν μια κακή παρένθεση.

Απόψε (14/2) για τους «32» του Europa League διεξάγονται και άλλα 14 ματς.Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μάλμε και θέλει από τον πρώτο αγώνα κλειδώσει την πρόκριση, η Ίντερ μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ικάρντι αφού του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο ταξίδεψαν στην Βιέννη για παίξουν με την Ραπίντ.

Η Άρσεναλ έχει εύκολα θεωρητικά έργο απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ ενώ ενδιαφέρον δείχνουν τα ματς Νάπολι-Ζυρίχη , Γαλατάσαραϊ - Μπενφίκα και το Λάτσιο-Σεβίλλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «32» του Europa League

Ώρα Έναρξης 19:55

ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ - Άρσεναλ

Κράσνονταρ - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Γαλατάσαραϊ - Μπενφίκα

Λάτσιο - Σεβίλλη

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου

Ραπίντ Βιέννης - Ίντερ

Ρεν - Μπέτις

Σλάβια Πράγας - Γκενκ

Ώρα Έναρξης 22:00

Σέλτικ - Βαλένθια

Κλαμπ Μπριζ - Σάλτσμπουργκ

Ζυρίχη - Νάπολι

Μάλμε - Τσέλσι

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιγιαρεάλ

Βικτόρια Πλζεν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ