Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές ο Μαρτίνς

Οι Τσιμίκας, Καμαρά, Ζιλ Ντίας και Χασάν ετοιμάζονται να πάρουν φανέλα βασικού στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου (14/2, 19.55).

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές ο Μαρτίνς

Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό συγκριτικά με το παιχνίδι της Τούμπας. Είναι και αναπόφευκτες ορισμένες εξ αυτών. Για παράδειγμα το δίδυμο Γκιγιέρμε – Νάτχο στα χαφ δεν «έπιασε» σε ένα υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ. Οπότε, δεν έχει νόημα να ξεκινήσει ο Ισραηλινός κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, η οποία είναι μία ομάδα που θεωρείται… μανούλα στο να φεύγει στις αντεπιθέσεις.

Στα χαφ λοιπόν θέλει παίκτη με τρεξίματα, παίκτη που θα ρίχνει και λίγο… ξύλο, παίκτη που θα έχει λίγο περισσότερο το μυαλό του στα ανασταλτικά καθήκοντα και όχι στα οργανωτικά.

Ο Καμαρά θα πάρει τη θέση του Νάτχο στην αρχική ενδεκάδα, μία εξέλιξη που θα μπορούσε να θεωρηθεί φυσιολογική.

Από τις υπόλοιπες δοκιμές που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει τον Τσιμίκα αντί του Κούτρη που ταλαιπωρήθηκε αρκετά την Κυριακή από τον Ζαμπά.

Επίσης ο Ζιλ Ντίας έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Χριστοδουλόπουλο για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έχει ο Χασάν έναντι του Γκερέρο.

Με λίγα λόγια, η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μαρτίνς θα αποτελείται από τους Σα, Τοροσίδη, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας και Χασάν.