Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: Ο Ντίας παίρνει φανέλα βασικού

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανταμείβει τον Πορτογάλο εξτρέμ για την πολύ καλή του εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ολυμπιακός-Ντιναμό  Κιέβου: Ο Ντίας παίρνει φανέλα βασικού

Αν ψάξει κανείς να βρει κάτι θετικό από το παιχνίδι της Τούμπας τότε αυτό σίγουρα είναι ο Ζιλ Ντίας. Το γράψαμε και τη Δευτέρα ότι ο Πορτογάλος είχε εξαιρετική παρουσία παρά το γεγονός πως έχει και αυτός τις αδυναμίες του. Το θέμα είναι πως ο Ντίας στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή του. Από το δικό του πόδι ξεκίνησε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στην Τούμπα, αλλά και ακόμα μία πολύ καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ντίας μη ξεχνάμε πως είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι με τη Λαμία και είχε σκοράρει, ενώ και τότε είχε πολύ καλή εικόνα.

Όλα αυτά τα έχει λάβει υπόψη του ο 48χρονος προπονητής και ετοιμάζεται να του δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Ζιλ Ντίας από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα έδειξε πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δικαιώνει τον προπονητή του που επέμεινε για την απόκτηση του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ με το σπαθί του κερδίζει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Από τη μία ο Μαρτίνς θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης και από την άλλη θέλει να φρεσκάρει τα «φτερά» του στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς για τη φάση των «32» του Europa League.