Χάτσκεβιτς: «Έχουμε χρόνο για τον Ολυμπιακό»

Ο Λευκορώσος τεχνικός τόνισε ότι το πιο σημαντικό για την Ντιναμό είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα. 

Χάτσκεβιτς: «Έχουμε χρόνο για τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού για τις προπονήσεις, τα φιλικά αλλά και τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά παιχνίδια. Τις δύο προηγούμενες μέρες, οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και όλοι ήταν σε καλή κατάσταση. Μετά από την πρώτη μας επιστροφή από την Μαρμπέγια, θα έχουμε μια πρώτη εικόνα, καθώς τώρα θα ξεκινήσουμε.

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό, στη σύσκεψη όλοι είναι ίσοι. Αυτός που θα δείξει τον καλό του εαυτό, θα αγωνίζεται κιόλας! Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο Μπουένο, ήρθε με απευθείας πτήση στην Μαρμπέγια. Θα έχουμε χρόνο μπροστά μας για να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξουν παιχνίδια του αντιπάλου μας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, μέχρι την μεταξύ μας αναμέτρηση. Το πιο σημαντικό πράγμα, τώρα, για εμάς είναι να προετοιμαστούμε».