ΠΑΟΚ: Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στη σκιά της τραγωδίας στη Ρουμανία

Στις 22:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λιόν για την όγδοη αγωνιστική της League Phase του Εuropa League.

ΠΑΟΚ: Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στη σκιά της τραγωδίας στη Ρουμανία

Η Λιόν και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους στη League Phase και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γκρουπάμα Στάντιουμ» (22:00), για την 8η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, είναι μία ευκαιρία για τις δύο ομάδες για να πετύχουν το κάτι παραπάνω.

Το παιχνίδι, ωστόσο, θα γίνει στη σκιά του πολύνεκρου τροχαίου που έγινε στη Ρουμανία το μεσημέρι της Τρίτης (28/1), όταν μίνι λεωφορείο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά φίλοι του ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» αιτήθηκαν αναβολή, ωστόσο η UEFA αρνήθηκε, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΛΙΟΝ (Πάουλο Φονσέκα): Ντεσάμπ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Μάτα, Κλάιφερτ, Κουμπεντί, Τέσμαν, Μόρτον, Ντε Καρβάλιο, Μέρα, Μορέιρα, Σατριάνο.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Γιακουμάκης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110