Όλα τα ωραία της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League σε ένα βίντεο (vid)

Οι καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού στα ματς με τη Μπέτις, την Ντουντελάνζ και τη Μίλαν.

 Όλα τα ωραία της πρόκρισης  του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League σε ένα βίντεο (vid)

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Europa League ξεκίνησε μέσω της τρίτης προκριματικής φάσης απέναντι στην Λουκέρνη. Οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα των Βέλγων με 4-0 εντός και 3-1 εκτός έδρας.

Η συνέχεια έφερε την Μπέρνλι στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» που ήταν ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης. Το 3-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης» και το 1-1 στην Αγγλία σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά στους ομίλους.

Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις δυνατές Μπέτις, Μίλαν και σαφώς την αδύναμη Ντουντελάνζ. Η πορεία των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλή με την εμφάνιση στο Μιλάνο να αδικεί το αποτέλεσμα και την συνολική τους απόδοση.

Η αναμέτρηση στο Φάληρο κόντρα στους «ροσονέρι» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων έμελλε να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να επικρατήσει των Μιλανέζων με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στους «32».

Το τελικό 3-1 έστειλε στα ουράνια τους φίλους του Ολυμπιακού που έζησαν άλλη μία ευρωπαϊκή βραδιά γεμάτη περηφάνια.

Η συνέχεια ανήκει στους «ερυθρόλευκους» που θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Κιέβου με στόχο την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του Europa League.

Δείτε το θαυμάσιο βίντεο: