Κιουμπάουερ: «Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, μείναμε με άδεια χέρια»
Οι δηλώσεις του προπονητή της Βόλφσμπεργκερ, Ντμίταρ Κιουμπάουερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Απογοητευμένος από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του, φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Βόλφσμπεργκερ, Ντίτμαρ Κιούμπαουερ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός των Αυστριακών τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε δύο πολύ καλά παιχνίδια, αλλά φεύγει με άδεια χέρια.
Ολυμπιακός: Το πήραν απόφαση για Τζολάκη οι Τούρκοι
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Εκεί πρέπει να γίνουμε καλύτεροι (σ.σ. στην αποτελεσματικότητα). Δεν μπορώ να προσάψω τίποτα στην ομάδα, γιατί στα δύο ματς έπαιξε πραγματικά κορυφαία. Είναι κρίμα και εκνευριστικό, αλλά δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην αξιοποίηση των ευκαιριών πρέπει απλώς να γίνουμε καλύτεροι. Χρειάζεται περισσότερη ακρίβεια και αποφασιστικότητα. Η ομάδα που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια, τώρα μένει με άδεια χέρια».
Για το τι πρέπει να γίνει καλύτερα:
«Μια καλή ιδέα θα ήταν σίγουρα να στέλνουμε τις μπάλες στα δίχτυα. Δεν πρέπει να μείνει τίποτα αρνητικό. Γενικά, κανένας παίκτης δεν πρέπει να κρατήσει κάτι αρνητικό, γιατί η εμφάνιση ήταν πάρα πολύ καλή», τόνισε μετά τις δυνατές εμφανίσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ».