Στενή συνεργασία Ολυμπιακού-Μίλαν με την παρουσία του Μαρινάκη

Η συνάντηση των στελεχών του Ολυμπιακού με αυτά της Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του ματς.

Στενή συνεργασία Ολυμπιακού-Μίλαν με την παρουσία του Μαρινάκη

Πριν μερικές ώρες ο Ολυμπιακός παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στη διοίκηση της Μίλαν και τα στελέχη της UEFA. Οι «ροσονέρι» είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου και οι Πειραιώτες διατηρούν εξαιρετική σχέση μαζί τους.

Πολλές φορές στο παρελθόν η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» συνεργάζεται με διοικήσεις μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά το ίδιο κάνει και τώρα με τη Μίλαν. Μετά το γεύμα υπήρξε στενή συνεργασία των δύο διοικήσεων.

Σε σουίτα του φαληρικού γηπέδου υπήρξε συνάντηση πολύ υψηλού επιπέδου και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα στελέχη. Είναι ενδεικτικό πως από πλευράς Ολυμπιακού έδωσε το παρών και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Κριστιάν Καρεμπέ και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο.

Εκ μέρους της Μίλαν το παρών έδωσε ο Πάολο Μαλντίνι, ο Λεονάρντο και ο νέος εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι», Ιβάν Γκαζίδης. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και είχαν πολύ καλή συνεργασία. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Μιλάνο όταν και εκεί είχε δώσει το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε και στο γεύμα με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Μίλαν. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα στο περιθώριο ενός πολύ σημαντικού αγώνα.