Η κακή παράδοση της Μίλαν στην Ελλάδα

Το ματς της χρονιάς παίζει ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους «ροσονέρι»

Η κακή παράδοση της Μίλαν στην Ελλάδα

Το παιχνίδι με τη Ξάνθη δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελαν στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, στο λιμάνι πρέπει να το αφήσουν πίσω τους, διότι υπάρχει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση μπροστά τους. Το ματς της ερχόμενης Πέμπτης με τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μία ιστορική ευκαιρία για μία μεγάλη πρόκριση που θα αναγκάσει την Ευρώπη να παραμιλάει.

Το έργο του Ολυμπιακού, ωστόσο σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο. Απέναντι του θα έχει έναν αντίπαλο με βαρύ όνομα και με φανέλα ικανή να καθορίσει ακόμα και το αποτέλεσμα. Η Μίλαν από την πλευρά της επίσης δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αφού προέρχεται από το 0-0 με την Τορίνο.

Οι «ροσονέρι» γνωρίζουν πως τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ατμόσφαιρα καυτή, όμως έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ακόμα και για την ήττα. Η Μίλαν, πάντως δεν έχει καθόλου καλή παράδοση στα παιχνίδια της επί ελληνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα οι «ροσονέρι» σε πέντε ματς επί ελληνικού εδάφους δεν έχουν σημειώσει καμία νίκη. Μετρούν τέσσερις ισοπαλίες κα μία ήττα. Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν παίζει για ένα απλό αποτέλεσμα, αλλά για μία νίκη με 2-0 ή 3-1.