Βούκοβιτς: «Είχαμε ευκαιρίες απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο»

Ο Σέρβος αμυντικός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού ενώ από την μεριά του ο Τσιμίκας τόνισε πως θα δώσει τα πάντα στο ματς με την Μίλαν.

Βούκοβιτς: «Είχαμε ευκαιρίες απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο»

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα πως ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία αλλά πλήρωσε την αστοχία του, γνωρίζοντας την ήττα.

Από την άλλη ο Κώστας Τσιμίκας στάθηκε στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μπουχαλάκη που ίσως να άλλαζε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βούκοβιτς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ενώ χάσαμε και δυο καλές ευκαιρίες στην επανάληψη. Παίξαμε καλά αλλά δεν ήρθε το γκολ», ήταν τα λόγια του Γιάγκος Βούκοβιτς.»

Αναλυτικά η δήλωση του Τσιμίκα:«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε πολύ καλό αγώνα. Ήμαστε λίγο άτυχοι. Αν είχε βάλει γκολ στην κεφαλιά του ο Μπουχαλάκης, θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα. Θα δώσουμε τα πάντα απέναντι στη Μίλαν και μαζί με τον κόσμο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».