Η κριτική των παικτών - Μέσα σ' όλα ο Φορτούνης!

Ο Κώστας Φορτούνης έκλεψε την παράσταση στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ, αφού σημείωσε δύο γκολ και γενικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις!

Η κριτική των παικτών - Μέσα σ' όλα ο Φορτούνης!

ΣΑ: Έβγαλε ένα από τα πιο ξεκούραστα μεροκάματα της καριέρας του. Μπορεί να δέχτηκε γκολ από τους Λουξεμβούργιους, στο οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι είχε ευθύνη, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είχε και ιδιαίτερη δουλειά.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Ήταν ο ποδοσφαιριστής που με το πάθος του παρέσυρε τους συμπαίκτες του να μπουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι από το ξεκίνημα. Ήταν εκείνος που στο 6' άνοιξε το σκορ, όπως είχε κάνει και στο Λουξεμβούργο. Σε ακόμη ένα ματς κατέθεσε την ψυχή του.

ΣΙΣΕ: Απροσπέλαστος ο Αφρικανός, ο οποίος μάλιστα θα μπορούσε στο 60' να χριστεί και σκόρερ αν ο Μπονεφουά δεν έδιωχνε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία την κεφαλιά. Είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 17'. Πρόσθεσε ακόμη μία καλή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας ότι επέστρεψε για τα καλά.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Αρκετά καλός ο Πορτογάλος, ο οποίος κι εκείνος με τη σειρά του όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί που έπρεπε. Δεν πιέστηκε πάντως και ιδιαίτερα από τους Λουξεμβούργιους.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε την ασίστ στο 2-0 του Φορτούνη, αλλά η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν πήρε τα μέτρα που τον είχαμε συνηθίσει και δεν βοήθησε τόσο πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Ως γενική εικόνα σίγουρα είναι θετική.

ΝΑΤΧΟ: Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ισραηλινό, ο οποίος δεν πρέπει να έκανε μία λανθασμένη μεταβίβαση. Είτε βαθιά 30άρα διαγώνια, είτε κοντινή, είτε κάθετη, είτε... οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Ο Νάτχο έβγαλε ξανά ποιότητα στο χορτάρι.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε συμμετοχή στο 1-0, αφού από δικό του σουτ έκανε το τακουνάκι ο Τοροσίδης. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που κατάπιαν αρκετά χιλιόμετρα, δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του και το έψαξε αρκετά το γκολ. Σε μία αντεπίθεση στο β' μέρος προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει δίπλα στον Χασάν που ήταν μόνος του, αλλά σε ένα τέτοιο ματς ποιος μπορεί να του κρατήσει κακία;

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πέτυχε το 2-0, πέτυχε το 4-0, έφτιαξε και την γκολάρα του Λάζαρου. Κι όλα αυτά χωρίς να πατήσει και ιδιαίτερο... γκάζι. Χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο; Μόνο και μόνο που ήταν μέσα σε τρία γκολ δείχνει και τον καθοριστικό του ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε την ασίστ στο 4-0, αλλά αυτό που ήθελε σίγουρα ήταν και ένα γκολ το οποίο το κυνήγησε, το έψαξε, είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά ειδικά στην περίπτωσή του μίλησε ο γκολκίπερ της Ντουντελάνζ.

ΝΑΟΥΕΛ: Άτυχος ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος είχε όρεξη, είχε αρκετά τρεξίματα, είχε και ένα καλό σουτ στο 21', αλλά ο τραυματισμός του στο 26' είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί πριν το ημίχρονο (στο 33').

ΛΑΖΑΡΟΣ: Το σημαντικό είναι ότι ξεμπούκωσε μετά από 2,5 μήνες και μάλιστα με γκολάρα στο 26'. Θα μπορούσε να σκοράρει και στο 89'. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Του “έκλεψε” το γκολ ο Χασάν στο 71', αλλά είναι σαν να το έβαλε ο Γιάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε πετάξει στα σκουπίδια άλλες μια-δυο ευκαιρίες.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε πολύ ορεξάτος και “τόνωσε” για τα καλά την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών. Το 5-1 είχε αρκετή δόση... Φετφατζίδη, αλλά χρεώθηκε στον Αιγύπτιο γιατί με το άγγιγμα της μπάλας της άλλαξε ελάχιστα πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Θετική η παρουσία του.

ΤΟΥΡΕ: Ξεκίνησε με μία τρομερή πάσα στο 64' στον Ποντένσε που λίγο έλειψε να βγει “φάτσα” με τον γκολκίπερ της Ντουντελάνζ. Τα... ωραία όμως τα κράτησε προς το τελευταίο δεκάλεπτο με κάποιες κούρσες και κάποιες ενέργειές του που άφησαν με ανοικτό το στόμα και τους αντιπάλους του.