Μάρκο Νίκολιτς: «Μας βοήθησαν πολύ και τα ματς με ΑΕΚ!»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Σέρβος τεχνικός, από την απόδοση των παικτών του στη νίκη της Βίντι επί του ΠΑΟΚ.

Μάρκο Νίκολιτς: «Μας βοήθησαν πολύ και τα ματς με ΑΕΚ!»

Η Βίντι νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ, μετά τη 2η διαδοχική ήττα από τη Βίντι, είναι με το ένα πόδι έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για τη νίκη και τον τρόπο που έπαιξαν. Δουλεύουμε σκληρά εδώ και πέντε μήνες. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το oυγγρικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Έχουμε έξι βαθμούς και εν πολλοίς η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Είναι κάτι απίστευτο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας υποστήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία. Η Βίντι είναι σε θέση να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και να ικανοποιήσει τον κόσμο της. Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι».

Για το πόσα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχει δει φέτος: «Προετοιμαζόμαστε για κάθε αντίπαλο, έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μαζί με τους συνεργάτες μου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μάξιμουμ μέσα από τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Μας βοήθησαν πολύ και τα ματς με ΑΕΚ και Τσέλσι».