Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη Ντουντελάνζ

Τι σχεδιάζει ο Πορτογάλος προπονητής για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ποιοι έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη Ντουντελάνζ

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με την αρχή να γίνεται την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στη Ντουντελάνζ. Οι «ερυθρόλευκοι» με το διπλό στο Λουξεμβούργο έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, όμως για να έχει αξία αυτό θα πρέπει να νικήσουν και στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League, το οποίο επίσης το θέλει οπωσδήποτε η ομάδα του Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο ματς μπροστά του στα οποία πρέπει να νικήσει, αλλά από την άλλη πρέπει να κάνει και μία διαχείριση του ρόστερ έτσι ώστε να παίξουν οι πιο φρέσκοι.

Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ παραδέχτηκε πως θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Το θέμα είναι πως ακόμα στο 100% δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα παίξουν. Το σίγουρο είναι πως ο Γιαννιώτης θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια και την άμυνα θα συνθέτουν οι Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας. Από ‘κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά.

Το δίδυμο Μπουχαλάκης-Καμαρά έχει τις πιθανότητες του να παίξει ξανά από την αρχή, αλλά θέση διεκδικεί ο Νάτχο και μάλιστα με πολλές αξιώσεις. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε τον Τουρέ στη θέση του Φορτούνη, ενώ για τα άκρα και εκεί είναι ανοιχτά αρκετά σενάρια. Ο Ποντένσε όπως όλα δείχνουν θα πάρει ανάσες ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Ναουέλ την έχει σχεδόν σίγουρη τη θέση, ενώ για το άλλο άκρο της επίθεσης προορίζεται ο Φετφατζίδης. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης σας γράψαμε για το δίλλημα του Μαρτίνς ανάμεσα σε Λάζαρο, Χασάν και με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Όλα αυτά με τον Πορτογάλο ακόμα να μην έχει αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.