Το δίλημμα του Μαρτίνς για την επίθεση

Τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής ενόψει Ντουντελάνζ για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Το δίλημμα του Μαρτίνς για την επίθεση

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τον Αχμέντ Χασάν και τον βαθμό ετοιμότητας του και αν είναι σε θέση να παίξει τρία ενενηντάλεπτα σε μία εβδομάδα. Ο Πορτογάλος προπονητής ντρίμπλαρε στη συγκεκριμένη ερώτηση και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Στο μυαλό του αυτό μοιάζει να είναι το μεγάλο του δίλημμα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τη Ντουντελάνζ. Ο 48χρονος κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν το έχει κρύψει πως πιστεύει πάρα πολύ στον Αιγύπτιο επιθετικό. Γι’ αυτό, άλλωστε και τον έβαλε στην ενδεκάδα του ματς με τον Άρη και τελικά το δικό του γκολ έκρινε την αναμέτρηση.

Είναι εφικτό, όμως, να παίξει από την αρχή ο Χασάν και με τη Ντουντελάνζ και με τον Παναθηναϊκό; Κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μείνει εκτός δράσης είκοσι ημέρες λόγω θλάσης. Ο Μαρτίνς θέλει τον Χασάν φρέσκο για το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Στο μυαλό του δουλεύει τις εναλλακτικές που έχει για τον αγώνα του Europa League. Η πιο αξιόπιστη λύση που υπάρχει είναι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο. Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι στο Λουξεμβούργο ο 31χρονος εξτρέμ είχε παίξει στην κορυφή όταν τραυματίστηκε ο Γκερέρο. Το δίλημμα του έχει να κάνει με την επίθεση, αλλά βάζοντας κάτω τα δεδομένα στον Λάζαρο καταλήγει ο Μαρτίνς.