Το φοβερό σερί των Μπουχαλάκη-Καμαρά στην Ευρώπη

Σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν αγωνιστεί μαζί οι δύο χαφ του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του και με τους δύο.

Το φοβερό σερί των Μπουχαλάκη-Καμαρά στην Ευρώπη

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε ένα νέο δίδυμο στα χαφ του Ολυμπιακού. Για πρώτη φορά είδαμε μαζί Μπουχαλάκη και Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή. Στην αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ έχει ενδιαφέρον το δίδυμο που θα χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει παίξει τρία παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Σε αυτά τα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικά δίδυμα στη μεσαία του γραμμή. Συγκεκριμένα στο 0-0 με τη Μπέτις έπαιξαν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν που ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 αγωνίστηκαν οι Γκιγιέρμε, Νάτχο. Στο νικηφόρο 2-0 επί της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο αγωνίστηκαν οι ξανά οι Μπουχαλάκης, Καμαρά.

Τους τέσσερις πόντους που έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων τους έχει παίζοντας με τον Κρητικό και τον Αφρικανό στη μεσαία του γραμμή. Αν πάμε και πιο πίσω θα δούμε ότι το καλό σερί των Μπουχαλάκη, Καμαρά στην Ευρώπη είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Οι δυο τους είχαν παίξει βασικοί και στα δύο ματς με τη Λουκέρνη, αλλά και στα δύο με τη Μπέρνλι. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δύο προκρίσεις με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα προκριματικά του Europa League. Ένα δίδυμο που δεν έχει χάσει στην Ευρώπη και το οποίο έχει τις πιθανότητες του για το ματς με τη Ντουντελάνζ.

Για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί το δίδυμο Γκιγιέρμε-Νάτχο τα είχε πάει περίφημα στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν. Για 70 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί σε εκείνο το ματς και είχαν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο των «ροσονέρι».