Ολυμπιακός: Τα δύα «κλειδιά» με Ντουντελάνζ

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Λουξεμβούργου με στόχο να «καθαρίσουν» γρήγορα το ματς, εκμεταλλευόμενοι το πρώτο ημίχρονο.  Η σημασία των στημένων

Ολυμπιακός: Τα δύα «κλειδιά» με Ντουντελάνζ

Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Και είναι «κλειδί», διότι η ομάδα θα μπορέσει να κάνει διαχείριση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη από μία άνετη και αν είναι δυνατόν από το πρώτο ημίχρονο.

Έχουν να πετύχουν κάτι τέτοιο από τις 2 Σεπτεμβρίου. Ήταν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την ομάδα του Πειραιά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0. Από τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να τελειώσει ένα ματς από το πρώτο ημίχρονο, ενώ συνήθως δεν σκοράρει καν στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διότι αναγκάζεται να τρέχει μέχρι το τέλος και να σπαταλά περισσότερες δυνάμεις από όσες χρειάζονται.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο έχει επικεντρωθεί ο Πέδρο Μαρτίνς και που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρώτο, είναι οι στατικές φάσεις. Μην ξεχνάμε ότι από ένα κόρνερ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο Λουξεμβούργο και αυτό που ζητά από τους ποδοσφαιριστές τους είναι να εκμεταλλευτούν και να είναι αποτελεσματικοί στα στημένα στο ματς της Πέμπτης (8/11), ώστε χωρίς πολύ μεγάλη κατανάλωση δυνάμεων να «καθαρίσουν» το ματς.