Το φοβερό με τη Ντουντελάνζ και η «κάψα» για γρήγορο γκολ

Τι έχουν δείξει τα τρία πρώτα ματς της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και η εντολή για γρήγορο γκολ.

Το φοβερό με τη Ντουντελάνζ και η «κάψα» για γρήγορο γκολ

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, αλλά στο λιμάνι δεν το κρύβουν πως τους ενδιαφέρει η Ευρώπη και μάλιστα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν την πορεία τους για να μαζέψουν και βαθμούς. Κάπως έτσι για τους Πειραιώτες το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μπορεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να «καίει» τους περισσότερους, αλλά η αναμέτρηση της Πέμπτης είναι πάρα πολύ σημαντική.

Το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ντουντελάνζ επιβεβαίωσε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βάλει μέσα στο τέρμα την αντίπαλο τους και το 0-2 με το οποίο νίκησαν τελικά μοιάζει πολύ μικρό για την εικόνα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη το βράδυ της Πέμπτης, αλλά τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του. Οι Πειραιώτες θέλουν να «καθαρίσουν» ένα παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διότι έχουν περάσει δύο μήνες από την τελευταία φορά που το έκαναν.

Η ομάδα του Τοπμέλερ μαζί με την Καραμπάκ είναι οι δύο του Europa League που δεν έχουν βαθμό και δεν έχουν σκοράρει. Η Ντουντελάνζ έχει χάσει και τα τρία ματς, αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς γκολ δεν δέχτηκε εύκολα και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται.

Στο εντός έδρας ματς με τη Μίλαν έχασε 0-1 με το γκολ να το δέχεται στο 59’. Στη Σεβίλλη κόντρα στη Μπέτις έχασε 3-0 με το 1-0 να γίνεται στο 56’. Από τον Ολυμπιακό έχασε 0-2 στο γήπεδο της με το 0-1 να γίνεται στο 66’ από τον Τοροσίδη. Παρατηρούμε ότι δέχεται γκολ σχεδόν στο ίδιο χρονικά σημείο, ενώ κανένας δεν κατάφερε να την «καθαρίσει» εύκολα. Και η Ντουντελάνζ δεν έχει άγχος το βράδυ της Πέμπτης έστω κι αν με ήττα μένει εκτός και μαθηματικά.