Σπόρτινγκ – Αταλάντα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Σπόρτινγκ και Αταλάντα έμειναν στο 1-1 στη Λισαβόνα και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League ενόψει της ρεβάνς στο Μπέργκαμο (14/3).

Σπόρτινγκ – Αταλάντα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη μάχη ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Αταλάντα για τη φάση των «16» του Europa League.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Πορτογαλία και η πρόκριση στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα ξεκαθαρίσει πλέον στον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στο Μπέργκαμο (14/3).

Το σκορ στη Λισαβόνα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Τα «λιοντάρια» μπήκαν δυναμικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό της συνάντησης με το τέρμα που σημείωσε ο Παουλίνιο. Τα χαμόγελα όμως δεν κράτησαν πολύ στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων, αφού στο 39’ οι Ιταλοί απάντησαν με το τέρμα που σημείωσε ο Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Εκ του αποτελέσματος όμως δεν τις αξιοποίησαν και το 1-1 παρέμεινε ανέπαφο στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» ως το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη της συνάντησης.