Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Πρόκριση με άνεση και πολλούς πρωταγωνιστές

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο εντυπωσιακό 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα που σήμανε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής φετινής πορείας. 

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Πρόκριση με άνεση και πολλούς πρωταγωνιστές

Ο Ολυμπιακός είχε πολλούς πρωταγωνιστές στο 5-2 με την Μπάτσκα Τόπολα που τον έφερε οριστικά στα play off του Conference League. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Σίγουρα ο Ποντένσε έβαλε εντυπωσιακά γκολ, οι Μαροκινοί άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ, ο Ροντινέι ήταν εξαιρετικός, αλλά ο Κώστας Φορτούνης με συμμετοχή σε τέσσερα από τα πέντε γκολ ήταν και πάλι ο κορυφαίος.

Η κριτική των παικτών του Κάρλος Καρβαλιάλ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν μπορούσε να αντιδράσει στα γκολ, ενώ έκανε μία εξαιρετική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ο καλύτερος παίκτης στο πρώτο μέρος, δημιουργός του πρώτου γκολ, με μεγάλη ενέργεια. Μπορούσε να σκοράρει και ο ίδιος στο δεύτερο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Ήταν πολύ καλή η εμφάνισή του, ήταν άτυχος στο γκολ που έβαλε και δεν το πιστώθηκε.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Γενικά ήταν σταθερός, δεν μπόρεσε να διορθώσει το λάθος του Ορτέγκα στο πρώτο γκολ των Σέρβων

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Επιθετικά ήταν δραστήριος, πίσω είχε προβλήματα, φάνηκε απρόσεκτος στο λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Είχε τρεξίματα και προσφορά, δεν μπόρεσε να κάνει καλή άμυνα στο δεύτερο τέρμα της Μπάτσκα. Ήταν όμως και πάλι πολύτιμος.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω είχε τον απόλυτο έλεγχο στο κέντρο. Κέρδισε πολλές μάχες, πέρασε και όμορφες πάσες.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν έβαλε γκολ, αλλά δημιούργησε τέσσερα και ανέβασε τον απίστευτο αριθμό ασίστ στην καριέρα του. Άλλη μία σούπερ βραδιά.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Καταπληκτικά τα δύο του γκολ έβαλαν τέλος σε ό,τι πίστευε ως θαύμα η Μπάτσκα. Πολύ κινητικός, έκανε όμορφες ενέργειες, κάποιες φορές το παράκανε. Ήταν από τους κορυφαίους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε σε φάσεις, είχε πίεση στην άμυνα της Μπάτσκα και προκάλεσε πολλά λάθη της.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Έβαλε το πρώτο γκολ με τον γνωστό του τρόπο, πέτυχε άλλο ένα που δεν μέτρησε, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή στις επιθέσεις του πρώτου μέρους.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όσο παίζει θα κάνει αυτό που ξέρει. Να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Είχε δυνάμεις και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια της σεζόν για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Έκανε τις ευκαιρίες του, μπορούσε να σκοράρει, έδειξε και πάλι βαρύς σε κάποιες περιπτώσεις.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στην αρχή έπαιξε δεύτερος επιθετικός όταν μπήκε αλλαγή και μετά πήγε πιο πίσω ή πλάγια. Πολυσύνθετος, μέσα σε φάσεις, πολύ κεφάτος.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Έπαιξε δίπλα στον Καμαρά και προσπάθησε να περάσει κάποιες καλές κάθετες.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Πρώτη του εμφάνιση για λίγα λεπτά, έδειξε στιγμές της αξίας του και περιμένει περισσότερο χρόνο. Πήγε πολύ στην επίθεση από την αριστερή πλευρά και έχει πολλά να δώσει.