Δεν πάει στο Καραϊσκάκη η διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα μέλη της διοίκησης της Μπάτσκα Τόπολα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από το ξενοδοχείο μαζί με όσους ταξίδεψαν στην Ελλάδα και δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο.

Δεν πάει στο Καραϊσκάκη η διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα

Μέχρι την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα έκανε μεγάλες προσπάθειες να πείσει την αστυνομία να επιτρέψει την είσοδο όσων φίλων της ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν πέτυχαν τίποτα με τις ελληνικές Αρχές να επιμένουν ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο δέκα άτομα.

Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα δεν θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» να παρακολουθήσει το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Σέρβοι θεωρούν ακατανόητη την απόφαση να απαγορευτεί η είσοδος στους vip, χορηγούς και καλεσμένους τους.

Έτσι, οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να μείνουν στο ξενοδοχείο μαζί με όσους ταξίδεψαν στην Ελλάδα και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το ματς με τον Ολυμπιακό. Η Μπάτσκα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και όλος ο κόσμος έχει συσπειρωθεί γύρω της. Έτσι δεν θα μπορούσε να αφήσει τον κόσμο ή να κάνει διαχωρισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει απαγορευτεί η είσοδος και στους κλειστούς χώρους του γηπέδου όπως είναι οι σουίτες και το εστιατόριο του γηπέδου. Σε αυτούς τους χώρους θα μπορούσαν να βρεθούν οι φιλοξενούμενοι, όμως, οι Αρχές δεν το επέτρεψαν.