Η Μπάτσκα Τόπολα πιέζει την αστυνομία για να μπουν στο γήπεδο 130 άτομα

Οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα δίνουν… μάχη προκειμένου να αλλάξουν την απόφαση της αστυνομίας και να εισέλθουν στο γήπεδο τα 130 άτομα που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η Μπάτσκα Τόπολα πιέζει την αστυνομία για να μπουν στο γήπεδο 130 άτομα

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα με τους Σέρβους που έχουν έρθει στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Μπάτσκα Τόπολα με τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Mozzasport» οι άνθρωποι της σερβικής ομάδας αρνούνται να βάλουν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μόνο δέκα άτομα.

«Δεν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κανέναν. Είμαστε μία ομάδα, αναπνέουμε όλοι μαζί και χτίζουμε αυτόν τον σύλλογο για χρόνια. Εάν είμαστε μαζί στα καλά, τότε πρέπει να είμαστε μαζί και στα κακά», αναφέρουν πηγές του κλαμπ.

Το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα πιέζουν την αστυνομία να αλλάξει την απόφαση της και να επιτρέψει στα 130 άτομα που έχουν ταξιδέψει να εισέλθουν στο γήπεδο. Πρόκειται για εισιτήρια που ανήκουν σε χορηγούς και έχουν έρθει στη χώρα μας ελπίζοντας πως θα πείσουν την αστυνομία να τους επιτρέψει την είσοδο στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου.