Ολυμπιακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Καρβαλιάλ για Μπάτσκα Τόπολα

Την Δευτέρα (11/12) επιστρέφουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη και ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του για την Μπάτσκα Τόπολα.

Ολυμπιακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Καρβαλιάλ για Μπάτσκα Τόπολα

Σε ρυθμούς Μπάτσκα Τόπολα μπαίνουν από την Δευτέρα (11/12) οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Κυριακή (10/12) απόλαυσαν το ρεπό τους.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σιγά-σιγά θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του για το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο. Προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ως προς την ενδεκάδα.

Η αίσθηση που επικρατεί στον Ρέντη είναι ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέτασσε συνήθως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δύσκολα θα δούμε το 4-3-3, μιας και από κάποιες κινήσεις του φαίνεται ότι προτιμάει να βάλει τον Μασούρα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού δίπλα στον Ελ Κααμπί.

Το 4-4-2 δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι το επικρατέστερο σενάριο, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις τρεις προπονήσεις που απομένουν.

Οι περισσότεροι παίκτες πάντως δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» σε πολύ μεγάλο βαθμό την παρουσία τους, όπως για παράδειγμα οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης και Ελ Κααμπί.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επίσης δείχνει να είναι σε θέση να βοηθήσει και φυσικά ο Γιώργος Μασούρας που όπως αναφέραμε παραπάνω δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.