Ολυμπιακός: Πίστη Καρβαλιάλ, πίστη και της Μπάτσκα Τόπολα!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα πέσει κατευθείαν στα... βαθιά της Ευρώπης και πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάτσκα Τόπολα. Το πιστεύουν και οι Σέρβοι όμως!

Ολυμπιακός: Πίστη Καρβαλιάλ, πίστη και της Μπάτσκα Τόπολα!

Από τη στιγμή που η ΚΕΔ γνωστοποίησε επισήμως ότι δεν θα ορίσουν διαιτητές για τη 14η αγωνιστική, όπερ σημαίνει ότι δεν θα γίνουν τα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αναγκαστεί να στρέψει την προσοχή του στον «τελικό» με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στο μυαλό του να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα αναγκαστεί να πέσει κατευθείαν στα... βαθιά της Ευρώπης και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που διακυβεύεται το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του.

Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Καρβαλιάλ και με ποιους παίκτες θα πορευτεί στο ξεκίνημα της θητείας του στο λιμάνι. Άλλωστε, έως το ματς με τους Σέρβους απομένει μία εβδομάδα. Άρα έχει ακόμη πολύ δρόμο για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Παρόλα αυτά, πιστεύει στην ομάδα του και το έχει μεταφέρει στους παίκτες του. Αρκεί φυσικά να είναι συνεπείς στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και να μην δώσουν δικαιώματα, όπως έδωσαν στον «μαύρο» - αγωνιστικά - Νοέμβριο.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, τα σερβικά ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μπάτσκα Τόπολα, υποστηρίζουν ότι είναι ευκαιρία για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού να γράψει Ιστορία στο Καραϊσκάκη!

Εκτιμούν ότι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στους Πειραιώτες θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο άγχος στον Ολυμπιακό μπροστά στο κοινό του και η πίεση θα είναι αφόρητη, γιατί για μία σειρά από λόγους η νίκη είναι μονόδρομος.

Συν τοις άλλοις, τονίζουν ότι θα είναι ντεζαβαντάζ για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως θα προέρχεται από αγωνιστική απραξία 10 ημερών.

Έως την Πέμπτη (14/12) αναμένεται μία εβδομάδα ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, τόσο στον Ρέντη, όσο και στη Σερβία...