Ολυμπιακός: Η ανάληψη ευθύνης του Μαρτίνεθ και ο Βόλος που έρχεται

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε πάνω του την ήττα από τη Φράιμπουργκ τόσο σε δημόσια θέα, όσο και στις ιδιωτικές συζητήσεις με τους παίκτες του, οι οποίοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους ενόψει Βόλου.

Ολυμπιακός: Η ανάληψη ευθύνης του Μαρτίνεθ και ο Βόλος που έρχεται

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το 5-0 από τη Φράιμπουργκ βγήκε στη συνέντευξη Τύπου και ανέλαβε την ευθύνη. Το ίδιο έπραξε και στα αποδυτήρια του «Europa Park Stadion» με συζήτηση που είχε με τους παίκτες. Το επανέλαβε και το πρωί της Παρασκευής (1/12) στον Ρέντη.

Η ουσία είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι πλέον κολλημένος στον... τοίχο και το μέλλον του είναι στον «αέρα».

Την ίδια στιγμή στον Ρέντη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Το κλίμα στο τσάρτερ της επιστροφής ήταν πολύ βαρύ και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να προκύψουν εξελίξεις ακόμη και σε επίπεδο αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών.

Όσο εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του πάγκου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει σε μία βαριά ατμόσφαιρα να προετοιμαστούν για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (3/12, 16.30).

O Στέφαν Γιόβετιτς λόγω της θλάσης δεν θα είναι παρών και «μπακ απ» του Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι την κατάσταση του Ντάνιελ Ποντένσε που χτύπησε στον αστράγαλο.

Όπως και να ‘χει, ο Βόλος δεν είναι ομάδα που δεν θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.