ΑΕΚ: «Είμαστε τιμωρημένοι με αναστολή - Να μη δούμε το γήπεδο άδειο»

Την προσοχή των φιλάθλων της ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μπράιτον στην OPAP Arena.

ΑΕΚ: «Είμαστε τιμωρημένοι με αναστολή - Να μη δούμε το γήπεδο άδειο»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μπράιτον για τους ομίλους του Europa League (30/11, 19:45) ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να έχουν την καλύτεrη συμπεριφορά υπό τον φόβο νέας τιμωρίας για το γήπεδο της «Ένωσης».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί με μερικό κλείσιμο θυρών του γηπέδου με την ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ,

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπράιτον, είναι απόλυτη ανάγκη να δείξουμε υπευθυνότητα, να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδο μας. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι απλή: Ένα καπνογόνο, ένα βεγγαλικό, ένα laser, μια κροτίδα ή ένα strobo, αρκεί για να κλείσει το βόρειο «πέταλο» του γηπέδου μας και μετά πλέον να κινδυνεύουμε με τιμωρία αποκλεισμού έδρας σε περίπτωση υποτροπής.

Είμαστε τιμωρημένοι ήδη με αναστολή, μην το ξεχνάτε. Η περίοδος των προειδοποιήσεων τελείωσε, πλέον είναι θέμα του να επιλέξουμε αν θέλουμε όλο το γήπεδο μας ανοικτό στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς μετά την Μπράιτον ή όχι.

Προσοχή: δεν υπάρχει τίποτα που να επιτρέπεται από πυροτεχνήματα! Μη νομίζει κανείς πως δεν υπάρχει τιμωρία για παράδειγμα για τα strobos. Θεωρούνται κανονικά πυροτεχνήματα, απαγορεύονται και επιφέρουν τιμωρία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του κλείσιμο του βορείου «πετάλου».

Κρίσιμο θέμα είναι και οι καθαροί διάδρομοι. Σας παρακαλούμε πολύ μην κάθεστε σε καμιά περίπτωση σε διαδρόμους μετά την έναρξη του αγώνα. Συνεργαστείτε με τους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης. Υπάρχουν πολύ σοβαρές ποινές για το θέμα των διαδρόμων και σε συνδυασμό και με τα άλλα θέματα, μπορεί να φτάσουν ως την τιμωρία της έδρας. Πρέπει να δοθεί τέλος σε αυτό το φαινόμενο στο σύνολο του γηπέδου.

Μην έρχεστε στο γήπεδο με παιδιά που δεν έχουν εισιτήριο. Δημιουργείται πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και για όσους παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις μας το κάνουν και για τους υπόλοιπους. Δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο κανένα παιδί χωρίς εισιτήριο.

Οι θύρες στο ματς με την Μπράιτον θα ανοίξουν στις 16.45. Θα υπάρχουν πολύ αυστηροί προέλεγχοι για τον εντοπισμό κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, αλλά και για τα εισιτήρια. Όσοι δεν έχουν εισιτήριο θα απομακρύνονται άμεσα.

Επίσης, θα απομακρύνονται άμεσα όσοι είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Απαγορεύεται να έχετε μαζί σας κράνη μηχανής ή σακκίδια – σακκούλες. Δεν θα περάσει στο γήπεδο κανένα πανό ή πλακάτ με υβριστικό, ρατσιστικό, αντιαθλητικό κι εν γένει προκλητικό περιεχόμενο.

Επίσης, σε φίλαθλο που τυχόν φοράει φανέλα της Μπράιτον ή θα φέρει διακριτικά της, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλη θύρα πλην αυτής των φιλοξενουμένων.

Φίλοι της ΑΕΚ. Είναι κρίμα για πράγματα που εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε να δούμε το γήπεδο μας άδειο στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Είμαστε σίγουροι πως θα δείξετε πνεύμα συνεργασίας και θα προστατεύσετε την ομάδα μας. Το βράδυ της Πέμπτης όλοι μαζί με την φωνή μας και μόνο στο πλευρό της ομάδας μας. Σας περιμένουμε Σπίτι Μας!»