Ολυμπιακός: Χτύπησαν «καμπανάκι» οι στατικές φάσεις

Στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν άρεσε η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις στατικές φάσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Χτύπησαν «καμπανάκι»  οι στατικές φάσεις

Πέρα από τη νωθρή εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, κάτι ακόμα που δεν άρεσε στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και μάλλον τον προβλημάτισε αρκετά και ενόψει Φράιμπουργκ, είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στις στατικές φάσεις.

Στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες οι Πειραιώτες ήταν πολύ κακοί σε όλες τις στημένες μπάλες, όταν βρίσκονταν σε θέση άμυνας. Τις περισσότερες διεκδικήσεις οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» τις έχασαν από τους ποδοσφαιριστές το Παναιτωλικού.

Αυτό από μόνο του χτύπησε… καμπανάκι ενόψει της αναμέτρησης με τους Γερμανούς την Πέμπτη το βράδυ. Η Φράιμπουργκ, μάλιστα είναι πολύ δυνατή ομάδα στις στημένες μπάλες και μη ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι, στο Φάληρο είχε κυριαρχήσει σε αυτόν τον τομέα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε αδυναμία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό να καθαρίσει τις στατικές φάσεις και τον περιμένει αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα.