Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου και οι σκέψεις Μαρτίνεθ για Φράιμπουργκ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που έμεινε εκτός από το ματς με τον Παναιτωλικό, θα πλαισιώσει τους Έσε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου και οι σκέψεις Μαρτίνεθ για Φράιμπουργκ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πήρε τις ανάσες του με τον Παναιτωλικό. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος ήθελε να τον έχει φρέσκο στο ματς της Πέμπτης (30/11) με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Εξ αρχής το πλάνο του Ισπανού τεχνικού ήταν να πάει με 4-3-3 στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Επρόκειτο για μία συνταγή που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη και λειτούργησε ικανοποιητική και στον αγώνα με τους Λονδρέζους στην Αγγλία.

Σίγουρα δεν ήταν το ίδιο λειτουργικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο Αλεξανδρόπουλος στο ημίχρονο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μαρτίνεθ δείχνει να καταλήγει στην τριάδα στα χαφ, με τους Έσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλο να «ανταμώνουν» ξανά στη μεσαία γραμμή.

Η Φράιμπουργκ είναι μία ομάδα που στηρίζεται αρκετά στην ανάπτυξή της από τον άξονα και η παρουσία των τριών κρίνεται υπεραπαραίτητη στην αναμέτρηση του «Europa Park Stadion». Εκεί όπου πέρσι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις σωτήριες επεμβάσεις του διατηρούσε το 0-1 του Ελ Αραμπί έως το 93’, αλλά από μία στατική φάση η Φράιμπουργκ κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.