Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος και η προσωπική ρεβάνς στο Φράιμπουργκ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (30/11).

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος και η προσωπική ρεβάνς στο Φράιμπουργκ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό, καθώς έπρεπε να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής στη Super League.

Την Πέμπτη (30/11) θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μαζί με τον Ανδρέα Ντόη θα συνθέσει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει ως εναλλακτική επιλογή τον Βιθέντε Ιμπόρα. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός χρησιμοποιήθηκε για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σε ρόλο στόπερ.

Ο Ρέτσος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Μην ξεχνάμε το πέρασμά του από την Bundesliga με τη φανέλα της Λεβερκούζεν και την περσινή του παρουσία στο «Europa Park Stadion» στο 1-1 με τη Φράιμπουργκ.

Για τον Έλληνα στόπερ η αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11) προσφέρεται και ως ένα είδος προσωπικής ρεβάνς. Η γερμανική ομάδα τον έχει «στοιχειώσει» κατά κάποιο τρόπο, καθώς τις τρεις φορές που την αντιμετώπισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, η παρουσία του δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία.

Εξηγούμαστε: Στο περσινό 0-3 του Φαλήρου ο Ρέτσος είχε χρησιμοποιηθεί ατυχώς από τον Κάρλος Κορμπεράν σε ρόλο αριστερού στόπερ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικαταταθεί στο ημίχρονο.

Στο 1-1 της Γερμανίας ο Ρέτσος ήταν εκείνος που μαζί με τον Ρέαμπτσιουκ έχασαν τον Κίμπλερ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο ποδοσφαιριστής της Φράιμπουργκ με κεφαλιά χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Φέτος στο 2-3 του Καραϊσκάκη είχε υποπέσει σε ένα άτσαλο πέναλτι και η Φράιμπουργκ πέτυχε το δεύτερό της τέρμα.

Οπότε, είναι μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο να «πάρει πίσω το αίμα του» και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι από τα παιχνίδια για τα οποία ανυπομονεί ο Παναγιώτης Ρέτσος.