ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2: Έπαιξε κι έχασε... (highlights)

Η Μαρσέιγ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στην OPAP Arena, η οποία αποδεικνύεται φέτος «μαύρη τρύπα» για την ομάδα του Αλμέιδα. 

ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2: Έπαιξε κι έχασε... (highlights)

Η Μαρσέιγ επικράτησε για δεύτερη φορά της ΑΕΚ μέσα σε διάστημα 15 ημερών και άφησε την ελληνική ομάδα στην 3η θέση του ομίλου, με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Μπεμπά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κακή αντίδραση του Αθανασιάδη σε κόρνερ και με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, αλλά οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Πάου Λόπες. Το δεύτερο γκολ της γαλλικής ομάδας ήρθε τη στιγμή που... όλη η ΑΕΚ αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης, έστω και στις καθυστερήσεις. Έπειτα από λάθος του Μάνταλου στη μεσαία γραμμή, ο Βιτίνια έστρωσε στον Σαρ, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Η ΑΕΚ, η οποία θα παλέψει στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια (Μπράιτον εντός και Άγιαξ εκτός) για το μέλλον της στη διοργάνωση ή ακόμα και τη συνέχεια στο Conference League, παραμένει χωρίς νίκη φέτος στο γήπεδό της, όσον αφορά την Ευρώπη!