Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ ήθελε οπωσδήποτε τον Ιμπόρα στο Λονδίνο

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Βιθέντε Ιμπόρα επανεμφανίστηκε σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά από ενάμισι μήνα και θα καθίσει στον πάγκο στο ματς με τη Γουέστ Χαμ στο «London Stadium» (9/11, 22:00).

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ ήθελε οπωσδήποτε τον Ιμπόρα στο Λονδίνο

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο βρίσκεται ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο Ισπανός χαφ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, ανέβασε για τα καλά ρυθμούς τα τελευταία δύο 24ωρα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον συμπεριέλαβε στην πτήση για τη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Ιμπόρα επανεμφανίζεται σε αποστολή μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα. Θυμίζουμε ότι η τελευταία του παρουσία ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου στο 4-0 με την Κηφισιά, τότε που είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τότε αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, επιχείρησε να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αλλά έκανε λίγο πίσω φοβούμενος μην πάθει κάποια πιο χοντρή ζημιά και τελικά έφτασε η στιγμή να ξαναδεί το όνομά του στις επιλογές του προπνητή του.

Ο Μαρτίνεθ ήθελε να έχει οπωσδήποτε τον Ιμπόρα στο ταξίδι στην Αγγλία. Κι ο λόγος έχει να κάνει όχι μόνο με την εμπειρία του, αλλά και με το ύψος που δίνει στις στατικές φάσεις.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (9/11, 22:00) μία ομάδα που έχει πολλά ψηλά κορμιά, ο μέσος όρος είναι του ύψους των ποδοσφαιριστών της είναι στο 1.87μ. και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται και τα κατάλληλα κορμιά από πλευράς Πειραιωτών για να δώσουν τις κατάλληλες «απαντήσεις».

Ο Μαρτίνεθ λοιπόν έχει στο μυαλό του τον Ιμπόρα για το δεύτερο ημίχρονο, εφόσον παραστεί η ανάγκη.