Πασχαλάκης: «Τέτοια ματς τα απολαμβάνεις, θα δώσουμε και την ψυχή μας»

Για τη σημασία και την ιδιαιτερότητα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ (26/10) μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Πασχαλάκης: «Τέτοια ματς τα απολαμβάνεις, θα δώσουμε και την ψυχή μας»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (26/10) με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League.

O διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε

Για την ψυχολογία του και για το κλίμα στην ομάδα: «Έχει να κάνει αυτοπεποίθηση. Κάθε παίκτης πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Το ότι πάω καλά έχει πολλούς παράγοντες, με βοηθούν προπονητές και συμπαίκτες. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στο γκρούπ, έχουμε μαχητικότητα και δίνουμε το κάτι παραπάνω για τη φανέλα και για τους συμπαίκτες του. Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ, νιώθω ότι έχω παίκτες που θα είναι εκεί για μένα και ότι εγώ θα κάνω το παν για εκείνους. Ένας στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή ήταν αυτός και είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τη σημασία που έχουν για τους παίκτες τέτοια μας: « Η προετοιμασία γίνεται πιο εύκολη γιατί ο αντίπαλος είναι υψηλού επιπέδου. Το μυαλό είναι πιο συγκεντρωμένο. Παίζει ρόλο η διαχείριση των συναισθημάτων για να απολαύσεις το παιχνίδι. Αυτό έκανα εγώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Πρέπει όλοι να είμαστε συγχρονισμένοι. Προσπαθώ να μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Είναι σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε βαθμούς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο».

Για την επιστροφή μετά το ντέρμπι και ό,τι έγινε: «Ο στόχος είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν έγινε. Σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο».

Για το ότι δέχεται η ομάδα πρώτη γκολ: «Μπορώ να σας αναλύσω κάθε ματς, μπορώ να πως για την Γκενκ, για το ματς με τη Φράιμπουργκ που ήταν το καλύτερό μας. Έχουμε μία ομάδα που δεν τα παρατά, κάνουμε κατάθεση ψυχής. Το έχω ξαναπεί, αυτό είναι το σημαντικό, έχουμε υψηλό επίπεδο ως ομάδα. Πάνω απ' όλα είναι η δουλειά, η σοβαρότητα και η ταπεινότητα. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ».